Στο κλίμα της εποχής μπαίνουν οι Active Sundays και διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη πεζοπορία θέλοντας να μας βάλουν στο κλίμα των γιορτών!

Επίσης, ανακαλύψτε τον Χριστουγεννιάτικο κόσμο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που παίρνει ζωή το Σάββατο 30/11!

Πρόκειται για την πρώτη από τις χριστουγεννιάτικες περιπέτειες των Active Sundays που θα γίνει στο Μαίναλο. Μία εξαιρετική διαδρομή, με πανέμορφα έλατα, που θα σας βάλει στο εορταστικό κλίμα.

Πρόκειται για το 7ο τμήμα του MenalonTrailΒαλτεσινίκο – Μαγούλιανα – μια εύκολη και μικρότερη σε μήκος διαδρομή σε σχέση με τις άλλες του MenalonTrail, αλλά το ίδιο όμορφη.

Σε αυτή τη διαδρομή, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την πεζοπορία σας ανάμεσα στο παραδεισένιο πυκνό ελατόδασος, πριν καταλήξετε στα Μαγούλιανα, που βρίσκεται στο μεγαλύτερο υψόμετρο κατοικημένο χωριό στην Πελοπόννησο.

Μετά το τέλος, η γραφική Βυτίνα σας περιμένει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φαγητό σας, τον καφέ σας και τη βόλτα σας.

Θα μπείτε περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο κλίμα φτιάχνοντας όλοι μαζί στολίδια, από φυσικά υλικά για να στολίσετε, όλοι μαζί, ένα μικρό έλατο.

Να σημειώσουμε ότι οι Active Sundays πραγματοποιούν μια σειρά πεζοποριών στο Menalon Trail bit-by-bit, έτσι ώστε να συμμετάσχετε σε όποια θέλετε, συλλέγοντας πόντους επίτευξης μέχρι να συμπληρώσετε και τα 75 χιλιόμετρα ολόκληρης της διαδρομής, που σημαίνει ότι θα έχετε περπατήσει ολόκληρο το Menalon Trail και θα λάβετε φυσικά πιστοποίηση γι’ αυτό.

Η διαδρομή περνά από Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Ζυγοβίστι, Βυτίνα, Ελάτη, Νυμφασία, Μαγουλιάνα, Βαλτεσίνικο, Λαγκάδια ενώ το μονοπάτι έχει λάβει πιστοποιητικό επάρκειας ως ένα από τα μονοπάτια κορυφαίας ποιότητας. Ενώ προτείνεται στους Ευρωπαίους πεζοπόρους ως μία ενδιαφέρουσα και ασφαλής ορεινή περιπέτεια.

Η πεζοπόρια Βαλτεσινίκο – Μαγουλιάνα θα πραγματοποιηθεί στις 8/12. Ενώ θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 1/12 με κόστος 25€, συν 1,62€ ο φόρος.

Πληροφορίες
Active Sundays, Βαλτεσινίκο – Μαγούλιανα στις 8/12

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ